Blog

Jste zde: Svatební kytice.cz > Blog

Strana: 1 2 3 4 5

Má smysl utrácet za květiny?

Víte, vám mužům je to asi těžké vysvětlit, ale pro ženy jsou květiny duševní krmě. Pohled na květiny nás činí šťastnými. Nemůžeme za to, máme to zakódované. Právě pro jejich křehkou krásu a pomíjivost jsou vždy součástí výjimečných oslav a okamžiků. Vnímáme jejich tvary, vůně a barvy.

 

 

Jak se vejít do rozpočtu?

Plánování svatby je událost, kterou většina z nás činí jednou za život. Není divu, že většina je překvapená celkovým rozpočtem. Jedním s nejvíce překvapujících položek je rozpočet za svatební květiny. Květiny se používají v té nejvyšší kvalitě a v množství, které běžně neobjednáváme. Jak zařídit, abyste na svatbu měla nádherné luxusní květiny, bez toho abyste musela přepadnout banku?

Jak najít svatebního floristu?

Svatební floristika je ve floristice nejvýše postavený obor. Svatební kytice je květinový šperk v rukou nevěsty. Nevěsta má kytici v ruce po celý den, zdobí ji, je s ní na každé fotografii. Kytice podtrhuje osobnost nevěsty, ale nepřebíjí ji. Když poptáváte svatební květiny a výzdobu od floristy, nejsou to jen stonky a květiny za co platíte.

Svatební Expo 2016

Fotografie našeho stánku na výstavě Svatební Expo, které se konalo od 25.11.2016 do 26.11.2016 v Hotelu International Prague.

Bridal Show 2016

Svatební sezona pomalu končí, je čas inspirovat nevěsty na příští rok. Začínáme na Prague Bridal Show.

Den matek v MŠ Chaberáček

Dnes  jsem zasela semínka štěstí. Nerostou hned a ne vždy je vidím, přesto mi ale dělají radost, protože si je představuji. Dnes jsem díky spolupráci velkoobchodu květin přijela s plným kufrem květin do Mateřské školky.

Svatební kytice
ve Snídani s Novou

Ranní vysílání TV Nova bylo ve slavnostním stylu. Svatební kytice v různých tvarech a barvách doplňovaly nejnovější trendy svatebních šatů od Adiny.

Svatební inspirace

Některé z nás, milé dámy, přesně vědí co chtějí. Ale přiznejme si, svatba je natolik výjimečná událost, že se prostě inspirovat chceme. Aspoň trošku mít přehled, co bych si tak asi mohla přát. Alespoň snít o tom, jaké šaty by mi slušely. A jakou svatební kytici k nim.

„Muž se domnívá, že si vybral ženu. Ve skutečnosti si žena zvolí muže a ten si ji pak vybere.“

Strana: 1 2 3 4 5
19.03. 2024 © Svatebníkytice.cz - Všechna práva vyhrazena!, Nová 8/1036, 184 00 Praha 8, 603165076, info@svatebnikytice.cz, www.svatebnikytice.cz, Infinity Flower (0.003 s)
Odkazy:   Zahradní domky.cz   Zahradnictví Rypáček   Půjčovna lodí